The 5-Second Trick For prefabrik ev fiyatları

Wiki Article

Prefabrik ev satın aldığınızda ayrıca malzeme tedariki ile uğraşmak durumunda kalmazsınız. Sizin temin etmeniz gereken malzemeler sadece parke, fayans, mutfak dolabı gibi detaylardan oluşmaktadır. Prefabrik evlerde mantolama nasıl yapılır?

Konteynerden birçok ev çeşidi yapılabilmektedir, ama bizim özellikle konteyner ev olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlayan şık ve present day konteyner evimiz 139.900 tl den başlamaktadır. Bu evimizde ahşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Prefabrik evlerin fiyatları; metrekare, kullanılan malzeme, opsiyonlu malzeme tercihi gibi birden fazla etkenin sonucunda belirlenmektedir. Tek katlı ve dubleks evlerin fiyatları da bu durum ile aynı fiyatlandırmaya sahiptir.

gibi uygun bir teklifle karşılaştıysanız hiç vakit kaybetmeyin. Hemen satın alacağınız arsa ve prefabrik konut ile beraber ruhsat işlemlerini tamamlayın ve içerisine geçip oturmaya başlayın.

website linkimizden güncel kataloglarımızı inceleyebilir veya aynı web site üzerinden iletişim formunu doldurarak katalog talebinde bulunabilirsiniz. Prefabrik evimi tekrar kendim boyayabilir miyim?

Bununla beraber hızlı kurulum olanağını da beraberinde getirmesiyle birlikte çok fazla tercih edilmesini sağlamaktadır. Yapmanız gereken hemen bizimle iletişime geçmeniz ve satış ofisimizi ziyarete gelerek istediğiniz ev ile ilgili süreci başlatmaktır.

Dış duvar kalınlığı ten cm, iç duvar kalınlığı olarak 6 cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında 16 dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Hem ergonomik hem de ekonomik olan prefabrik evler; istenen her oda sayısı ve metrekare boyunda üretilir. Sağlamlığı sağlamak için projeleri özel olarak tasarlanan yapılar; araziye edirne prefabrik ev modelleri konulmadan önce temel betonu tekirdağ prefabrik ev atılır. Son derece pratik bir süreç sonrasında üretimi tamamlanan prefabrik evler; hem daha tekirdağ prefabrik ev modelleri kısa sürede teslim edilir hem de daha az maliyetli olur.

Ruhsat süreci için istenilen mimari prepareı prefabrik ev satın aldığınız firmadan talep edebilirsiniz. Arsa sahibinden konut yaptırması betonarme evlere göre çAlright daha kolay olduğunu fark edeceksiniz. Prefabrik ev neyden yapılır?

Doğalgaz kombi, soba, klima benzeri elektrikli ısıtıcılar kullanılarak prefabrik evde sıcak ortam hazırlanabilir. İyi yalıtımıyla ısıtılan prefabrik ev içi uzun süre sıcacık kalır.

Elbette ki şehrin tam göbeğinde de sahip olduğunuz ya da yeni alacağınız bir arazi üzerine prefabrik ev kurulumu yaptırabiliyorsunuz. Bu tamamıyla measurement kalan bir tercih olurken geleneksel konutlarla kıyaslandığında neredeyse yarı fiyatına ev sahibi olma şansınız oluyor.

Prefabrik villanın özel çelik taşıyıcı sistemleri iç mekanda maksimum genişliği kapı aralar. Geleneksel villalardaki kolon ve kiriş daralmaları prefabrik villada yaşanmaz. Geniş iç mekana eşyaları dilediğiniz şekilde en iyi ergonomide yerleştirebilirsiniz.

Prefabrik evler, uygun şekilde tasarlandığında ve inşa edildiğinde, yılın dört mevsimi boyunca rahatlıkla kullanılabilir.

Sektörün lideri olarak prefabrik ev prefabrik ev fiyatları piyasasında şu ana kadar yaptığımız evler ile birlikte binlerce referansa fabrikamıza gelerek ulaşabilirsiniz. Şeffaf şirket politikalarımız ile birlikte siz değerli müşterilerimize her zaman en iyiyi sunmak edirne prefabrik ev için çalışıyoruz.

Report this wiki page